Återbetalningspolicy

Vi på BandexOfScandinavia erbjuder endast limiterade produkter och varor, därför erbjuds inte öppet köp. Skulle produkten vara trasig eller felaktig kontakta då oss på bandexofscandinavia@gmail.com för en reklamation.
 
Köparen är ansvarig för att betala eventuella fraktkostnader för den reklamerade produkten. För att slutföra din reklamation kräver vi ett kvitto eller inköpsbevis.

Återbetalning
När din retur är mottagen och inspekterad skickar vi dig ett mail för att meddela dig att vi har fått ditt returnerade objekt. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på ditt bidrag.
 
Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas, och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom en viss mängd dagar. Vi kan inte återbetala till ett annat konto än det konto där betalningen gjordes från.
 
Sena eller saknade återbetalningar
Om du inte har fått en insättning ännu, kolla först ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta tid innan din återbetalning publiceras officiellt.

Därefter kontakta din bank. Det är ofta en viss behandlingstid innan ett bidrag läggs ut.

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din insättning ännu, kontakta oss på  bandexofscandinavia@gmail.com

Byta
Vi ersätter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta ut det för samma sak, skicka oss ett mail på bandexofscandinavia@gmail.com
 
Fel eller skadade föremål
När det gäller eventuella återvinningar följer BandexOfScandinavia den svenska lagen "Konsumentköplagen" (besök www.konsumentverket.se för att lära sig mer). Om en varukorg är defekt har du rätt enligt svensk lag att kräva återbetalning. Kontakta oss på  bandexofscandinavia@gmail.com  för att meddela oss om ditt felaktiga föremål.
 
Frakt
Du kommer att vara ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera ditt föremål. Beroende på var du bor, kan leveranstiden för byten vara olika.
 
Om du skickar varor över 750 SEK, bör du överväga att använda en spårbar fraktservice eller köpa försändelser. Vi garanterar inte att vi kommer att få ditt returnerade objekt.
 
Returnerar när du betalar med Klarna
När din returnering har slutförts får du en uppdaterad faktura från Klarna.
Du får ditt bidrag från Klarna inom 5-10 arbetsdagar till ditt valda konto.
Om du har några frågor om ditt Klarna-konto, vänligen kontakta Klarna Kundtjänst.
 
I händelse av tvister
Vid eventuella tvister kommer vi att följa rekommendationerna från Allmänna reklamationsnämnden.